"Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi TRT GAP Radyosu’nda Tanıtıldı


26.08.2025

"Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi TRT GAP Radyosu’nda Tanıtıldı

TRT GAP Radyosu Bölge Gündemi programı sunucusu Bahar UYGUR moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Çiğdem SABBAĞ, projenin amacı, kapsamı ve bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

Söz konusu proje ile Adıyaman’ın zengin ve köklü mutfak kültürünün kayıt altına alınması, tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hedeflenmektedir.

Göstermiş oldukları ilgi ve destek için TRT GAP Radyosu’na teşekkür eder, kamuoyunu proje gelişmelerinden haberdar etmeye devam edeceğimizi belirtiriz.